09.03.2023

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü Kutladık

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde tüm kadın çalışanlarımızla bir araya geldik. Yatağan, ÇATES ve Entek’teki tüm kadın çalışanlarımızla öğle yemeğinin ardından “sevgi atölyesi “ve “kahkaha yogası” eğitimleri ile de hoşça zaman geçirdik. Eğitmenliğini Mutluluk Tasarımcısı Gizem Dağ’ın yaptığı kişisel gelişim eğitimimizde kadınlarımıza;  önce insanın kendini sevmesi, kendine değer vermesi, zaman ayırması üzerine sohbetler gerçekleştirdik. Ardından gülmenin insan psikolojisi üzerine etkilerini konuştuk. Bunun ile ilgili uygulamalar da yaparak hayallerimizi kâğıda döktük. Eğitimin sonunda insanların birbirlerine ihtiyaçlarının olduğunu ve kişilerin aslında birbirlerine görünmez bağlarla bağlı olduğunu vurgulayan küçük bir etkinlik de yaptık. Mutluluk Tasarımcısı Gizem Dağ “ hayallerimizi gerçekleştirmek için çok da beklememek lazım, bir an önce bir yerden başlamak gerekiyor,  inanın yollar bir bir açılıyor”  diyerek insanların inandığı yolda yürümeleri için adımlar atmaları gerektiğini vurguladı.
Termik Santraller Genel Müdürü Korhan Tiryaki de etkinliğimize katılarak “tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutluyorum, santralimizin ve ülkemizin güçlü kadınların omuzlarında yükselmesini istiyoruz” dedi.
Etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan TES – İŞ Sendikası da kadınlarımıza karanfil dağıtarak kadınlar günün çıkış ile ilgili bilgilendirmeler yaptıktan sonra güçlü kadın vurgusu yaptı. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyoruz.